Våra Coacher

Våra coacher har utbildning i varierade verktyg.


- Personlig Tränare

- Massör

- ICF coaching etiska regler och förhållningssätt

- NLP - Neuro Lingvistisk Programmering,

- MI - Motiverande Samtal

- Socionom - Beteendevetenskap

- Mentorskap

- Hälsocoaching

- Executivecoaching

- Gruppcoaching

- DISC

Isa Kjellsdotter


Beteendevetare

Coach

Kostrådgivare

NLP coach

DISC

Tränare, fysiskt och mentalt


Isa är grundare till Total Wellness och brinner för människor och hälsa. Isa utmanar dig och dina beteenden på ett kraftfullt sätt. Hon skapar förflyttning med tydlighet och omsorg.

Med bakgrund som beteendevetare, coach, kostrådgivare, fysisk och mental tränare har hon alltid arbetat med helheten. Tillsammanseffekten har hon myntat med insikt om att vi alla behöver varandra. För att lära, öva, leva och må bra i livet. Ensam är inte ett alternativ om vi pratar hållbart välmående och ledarskap.

 

Isa har arbetat med träning och coaching i mer än 25 år

Caroline Nilsson


Grupptränare

WeightTrainer coach

Kostrådgivare

Massör


Carolines passion i livet är att skapa hälsa och vara med och skapa livsgivande energi. Caroline är diplomerad friskvårds- och kostkonsult med många års erfarenhet inom träning och livsstilsförändring, såväl i grupp som individuellt.

 

Carolines styrka är hennes förmåga att möta människor där de är, uppmärksamma deras behov och coacha dem till önskade resultat. Coacha gör hon med mycket närvaro, trygghet, kunskap och inte minst med en smittande glädje. Caroline är övertygad om att ensam inte är starkast. ”Tillsammanseffekten” är inte bara ett begrepp. Tillsammans når vi våra önskade resultat, samt är med och bidrar till andras framgång.

 

Caroline är även en duktig, och av våra medlemmar väldigt uppskattad, massör.


Elliot Twetman


Personlig Tränare


Elliot är personlig tränare och har alltid varit aktiv.  Han har tränat både basket och fotboll och just nu är det funktionell träning och styrka han själv utövar.

Elliot är lugn i sin personlighet och möter dig i träning inne i Fusion och Funktionell träning och även utomhus i våra Bootcamp.

Önskar du individuellt upplägg för specifikt mål eller för att komma igång är Elliot en av våra Personliga coacher. 


Chika


Chika

Chika är en av våra coacher. Hon sprider lugn i våra coachande sessioner och hon är med och peppar på de flesta träningspassen. Chika har varit med om mycket i sitt liv och hon kom till oss då hon farit illa med en tidigare ägare. Hennes styrka är lugnet, förmågan att vara i nuet. Mindfullness och kindfullness är självklart för henne.